از ايثارگران و رزمندگان دوران دفاع مقدس در معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

1395-7-13

از 11 ايثارگر و رزمنده شاغل در معاونت فرهنگي و امور دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي شيراز تقدير شد.

به گزارش "وب دا" در شیراز، معاون فرهنگي و امور دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي شيراز، گفت: مزد و پاداش رزمندگان و ايثارگران دوران دفاع مقدس در نزد خداي آنها محفوظ و بسيار ارزشمند است و اين تقدير و تشكر، تنها برای يادآوري رشادت ها و مردانگي اين بزرگواران و انتقال ارزش ها به نسل جديد است.

دكتر "كوروش عزيزي" در جمع رزمندگان و ايثارگران شاغل در معاونت فرهنگي و امور دانشجويي دانشگاه، اضافه کرد: وجود و حضور شما دلاورمردان دوران دفاع مقدس، فرصت غنيمتي است تا نسل حاضر كه امكان درك مستقيم و ديدار آن دوران سراسر افتخار را نداشته اند، با ارزش هاي نسل جنگ، بيشتر و بهتر آشنا شوند.

این عضو هیات رييسه دانشگاه، ادامه داد: وقتي كه سخن از جنگ به ميان مي آيد، صحنه هاي خون، انفجار و تخريب در ذهن شکل مي گیرد اما، جنگ هشت ساله ما كه صفت مقدس را با خود دارد، در واقع به طور کامل، دفاع از ارزش هاي اخلاقي، اسلامي و ميهني بود.

عزيزي با اشاره به يكي از سخنان امام راحل(ره)، افزود: همان گونه كه امام خمینی(ره) در روزهای دفاع فرمود كه "امروز تمام اسلام در برابر تمام كفر ايستاده است"، بايد نتيجه گرفت كه امنيت و سرفرازي ايران امروز و ترويج و اشاعه دين اسلام و فراگير شدن مكتب تشيع، مديون ايستادگي و پايمردي شما مردان بي ادعاي دوران نبرد است.

اين مراسم كه قرار بود در هفته هفته دفاع مقدس برگزار شود، به دلیل همزمانی با روزهای نام نویسی دانشجويان جدید، اجراي طرح رويش و همزمانی با برگزاري بيست و يكمين جشنواره سراسري قرآن و عترت، چند روز دیرتر برگزار شد و در اين نشست، مسایل مختلف  مربوط به رزمندگان و ايثارگران دفاع مقدس بررسی شد.

chamran
بگذارید بند بندم از هم بگسلد، هستیم در آتش درد بسوزد و خاکسترم به باد سپرده شود، باز هم صبر می‌کنم و خدای بزرگ خود را عاشقانه می‌پرستم. آرزو داشتم که شمع باشم، سر تا پا بسوزم و ظلمت را مجبور به فرار کنم. به کفر و طمع اجازه ندهم بر دنیا تسلط یابد.
شهید دکتر مصطفی چمران متولد سال 1311محل تولد تهران محل شهادت دهلاویه سال‌1360

آی پی شما : 54.158.212.93