دیدار کارکنان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با خانواده شهدا همزمان با هفته دولت

1395-6-8

با آغاز هفته دولت، مسوولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور در جمع خانواده شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی، یاد و خاطره آرمان های آنها را گرامی داشتند.

به گزارش "وب دا" در شیراز، ششم شهریور، "محمدحسین سرایداران" مسوول هماهنگی امور ایثارگران کارکنان دانشگاه به همراه جمعی از کارکنان معاونت درمان دانشگاه، در منزل شهید "مسعود حیاتی جامه بزرگی"، از شهدای دانشگاه علوم پزشکی شیراز حضور یافته ضمن دیدار با خانواده ای شهید دانشگاه، با آرمان های شهدای انقلاب، تجدید میثاق کردند.

شهید مسعود حیاتی، از کارمندان بیمارستان اعصاب و روان شیراز بود، که در  سال 1359 در منطقه سوسنگرد، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

این دیدار با حضور دکتر "حسین درویشی بهلولی" مدیر اداری مالی معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

chamran
بگذارید بند بندم از هم بگسلد، هستیم در آتش درد بسوزد و خاکسترم به باد سپرده شود، باز هم صبر می‌کنم و خدای بزرگ خود را عاشقانه می‌پرستم. آرزو داشتم که شمع باشم، سر تا پا بسوزم و ظلمت را مجبور به فرار کنم. به کفر و طمع اجازه ندهم بر دنیا تسلط یابد.
شهید دکتر مصطفی چمران متولد سال 1311محل تولد تهران محل شهادت دهلاویه سال‌1360

آی پی شما : 54.167.184.64