رزمندگان در نسل های بعدی

1395-7-7

مدير نوسازي و توسعه سرمايه انساني و تحول اداري، در آیین تجلیل از رزمندگان معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، تاکید کرد: رزمندگان و ایثارگران، باید روحیه جهادی و ایثارگری خود را برای انتقال به نسل های جدید، حفظ کنند.

به گزارش "وب دا" در شیراز، دکتر "حامد فصيحي نيا "، هفته دفاع مقدس را یادآور خاطرات و حماسه ایثارگران دانست و افزود: لازم است در این ایام، از شهدا، رزمندگان، ایثارگران و جانبازان به دلیل رشادت ها و فداکاری ها، تقدیر کنیم.

مدير نوسازي و توسعه دانشگاه، گفت: با توجه به خسارت های بسیار در جنگ تحمیلی، یادگاران دفاع مقدس باید با روحیه جهادی خود، نسل های جدید را برای پیشرفت کشور و جامعه، تربیت کنند.

دکتر فصيحي نيا، بر ترویج ایثارگری و فداکاری در نسل جدید و آینده کشور، تاکید کرد و این ترویج را برای حفظ کشور، موثر دانست.

مسوول هماهنگي امور ايثارگران كاركنان دانشگاه، هم در این آیین، گفت: روحیه ایثارگران، روحیه ای معنوی بود و برای درک نسل جدید، باید خاطرات جنگ را انتقال داد.

"محمدحسين سرايداران "، افزود: دلیل ارزش ایثارگری در تاریخ، فداکاری ها بوده است و نسل جدید هم می تواند در جنگ علمی، فداکاری کند تا به فناوری های بزرگ، دست یابیم.

در این آیین، ایثارگران معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، تجلیل شدند.

آی پی شما : 54.225.21.88
امروز : 01 تیر 1396