در گرامیداشت هفته دولت انجام گرفت: دیدار دانشگاهیان علوم پزشکی شیراز با خانواده شهدا

1395-6-7

با آغاز هفته دولت، مسوولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور در جمع خانواده شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی، یاد و خاطره آرمان های آنان را گرامی داشتند.

به گزارش "وب دا" در شیراز، ششم شهریور، "محمدحسین سرایداران" مسوول هماهنگی امور ایثارگران کارکنان دانشگاه به همراه جمعی از کارکنان معاونت بهداشتی دانشگاه و کارکنان امور ایثارگران، در منزل شهید "مرتضی حدادی"، از شهدای دانشگاه علوم پزشکی شیراز حضور یافته و با خانواده او دیدار کردند.

در این دیدار، با ذکر فضایل شخصیتی این شهید انقلاب اسلامی، یاد و خاطره او و دیگر شهیدان میهن، گرامی داشته شد.

هفتم شهریور هم در ادامه این اقدام، مسوولان معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه به همراه مسوول هماهنگی امور ایثارگران کارکنان دانشگاه، با حضور در منزل یکی دیگر از شهیدان گرانقدر دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با خانواده او دیدار کرده و آرمان های آنان را ارج نهادند.

در اين ديدار، دكتر "ميرخاني" قائم مقام معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه، با تکریم و تجلیل از خانواده شهید "علی خراسانی"، گفت: ديدار با خانواده شهدا از وظايف ماست و رسيدگي به مشكلات خانواده شهدا كه توانستند مشكلات را با بزرگواري و شكيبايي پشت سر بگذرانند، در راس امور است.

در ادامه این دیدار، پيام ريیس دانشگاه قرائت شد كه قسمتي از متن پيام به اين شرح است:

هفته دولت فرصت مجددي است كه ضمن گراميداشت فداكاري هاي فرزندان پاكدامن و گرانقدر انقلاب شهيدان رجايي و باهنر از فداكاري اين شهيدان چراغ راهي برافروزيم براي ادامه اهداف مقدس انقلاب.

در اين ايام از شكيبايي و ايثار خانواده والامقام شهدا سپاسگزاري مجدد مي گردد.

این دیدارها در با حضور مسوولان و کارکنان دیگر معاونت های دانشگاه، ادامه دارد.

آی پی شما : 54.80.58.75
امروز : 06 ارديبهشت 1396