دیدار رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با جانباز شیمیایی بازنشسته

1395-6-14

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با جانباز "محمدرضا عرفانی"، از جانبازان شیمیایی جنگ تحمیلی، دیدار کرد.

به گزارش "وب دا" در شیراز، در این دیدار دکتر "محمدهادی ایمانیه" رییس دانشگاه به همراه "محمدحسین سرایداران" مشاور رییس دانشگاه در امور ایثارگران، در منزل جانباز "محمدرضا عرفانی"، حضور یافته و با گرامیداشت دلاوری های شهدا، جانبازان و ایثارگران انقلاب اسلامی،، با آرمان های آنان تجدید میثاق کردند.

دکتر ایمانیه در این دیدار، تاکید کرد: عیادت از جانبازان و خانواده های معظم شهدا، وظیفه همه مردم جامعه است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گفت: بر ما واجب است که به دیدار جانبازان بیاییم، زیرا آرامش، آسایش و جایگاه ما، با وجود شما ایجاد شده است.

"محمدرضا عرفانی"، جانباز 70درصد شیمیایی، از کارمندان بازنشسته بیمارستان حافظ شیراز است.

آی پی شما : 54.158.245.157
امروز : 25 مرداد 1396