دیدار رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با جانباز شیمیایی بازنشسته

1395-6-14

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با جانباز "محمدرضا عرفانی"، از جانبازان شیمیایی جنگ تحمیلی، دیدار کرد.

به گزارش "وب دا" در شیراز، در این دیدار دکتر "محمدهادی ایمانیه" رییس دانشگاه به همراه "محمدحسین سرایداران" مشاور رییس دانشگاه در امور ایثارگران، در منزل جانباز "محمدرضا عرفانی"، حضور یافته و با گرامیداشت دلاوری های شهدا، جانبازان و ایثارگران انقلاب اسلامی،، با آرمان های آنان تجدید میثاق کردند.

دکتر ایمانیه در این دیدار، تاکید کرد: عیادت از جانبازان و خانواده های معظم شهدا، وظیفه همه مردم جامعه است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گفت: بر ما واجب است که به دیدار جانبازان بیاییم، زیرا آرامش، آسایش و جایگاه ما، با وجود شما ایجاد شده است.

"محمدرضا عرفانی"، جانباز 70درصد شیمیایی، از کارمندان بازنشسته بیمارستان حافظ شیراز است.

chamran
بگذارید بند بندم از هم بگسلد، هستیم در آتش درد بسوزد و خاکسترم به باد سپرده شود، باز هم صبر می‌کنم و خدای بزرگ خود را عاشقانه می‌پرستم. آرزو داشتم که شمع باشم، سر تا پا بسوزم و ظلمت را مجبور به فرار کنم. به کفر و طمع اجازه ندهم بر دنیا تسلط یابد.
شهید دکتر مصطفی چمران متولد سال 1311محل تولد تهران محل شهادت دهلاویه سال‌1360

آی پی شما : 54.147.200.51