aks1

در دومین نشست شورای هماهنگی امور ایثارگران استان فارس که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد، توسعه، ترویج و نهادینه شدن فرهنگ ایثار و نقش دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و اجرایی در این زمینه، مورد تاکید قرار گرفت.

به گزارش «وب دا» در شیراز، در این نشست که با حضور «غلامرضا یاوند عباسی» مشاور و مسوول هماهنگی امور ایثارگران وزارت کشور، دکتر «سید محمد‌ هادی موسوی» مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در امور شاهد و ایثارگران،مهندس «هادی پژوهش» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس، دکتر «علی بهادر» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، «رجبعلی راهی» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس و «اسفندیار نیکومنش» مشاور استاندار و مسوول هماهنگی امور ایثارگران استانداری فارس، صبح امروز، سی و یکم خرداد برگزار شد، مصوبه‌ها و قوانین مربوط به امور ایثارگران در برنامه ششم توسعه مورد بررسی قرار گرفت.

isaargar31kh6

این نشست با درخواست اصلاح برخی مصوبه‌ها و قوانین مربوط به امور ایثارگران در برنامه ششم توسعه و برنامه پرسش و پاسخ در این زمینه همراه بود که مشاور و مسوول هماهنگی امور ایثارگران وزارت کشور با استناد به کتاب «۸ قانون کلیدی ایثارگران و ۱۰ آیین نامه قانون جامع» به پرسش‌های مشاوران هماهنگی امور ایثارگران استان فارس، پاسخ داد.

آی پی شما : 54.158.208.189
امروز : 27 مهر 1397