مراسم روز جانباز در مرکز آموزشی درمانی خلیلی

پيامبر اكرم (ص) : هركس در راه خدا وند مجروح  شود در حالي وارد قيامت  ميشود  كه بويش چون  بوي مشك است  ونشان شهيدان  را دارد .

به گزارش روابط عمومی مرکزآموزشی درمانی خلیلی به  مناسبت ميلاد پرخير وبركت حضرت ابوالفضل (ع) پرچمدار كربلا  وروز جانباز ، با هماهنگي  به عمل آمده توسط رابط ايثارگران، درتاريخ2 / 2 / 1397راس ساعت 12جلسه اي با حضور  مديریت مرکز ، مسئول امور مالي ، مسئول كارگزيني ،مترون بيمارستان ورابط امور ايثارگران وجانبازان شاغل  وحالت  اشتغال  بيمارستان  در محل سالن كنفرانس  مديريت برگزارگرديد.

دراين جلسه  مدير بيمارستان با ياد ونام خدا وتبريك اعياد شعبانيه به حضار، نامگذاري  اين روز  را مصداق خوبي براي جانباز  دانستندزيرا آن بزرگ جانباز كربلا با همه توانايي كه داشتند به كمك برادرشان  در صحنه كربلا تا آخرين نفس شتافتندودردامن برادر جان دادند.بالاتروارزشمند تر از جان وجود ندارد و زماني انسان از جان خود مي گذرد كه به مقام ربوبي برسد وآنهم فداي آرمانهاي مقدس ميكند.وقتي انسان  وارد  عرصه نبرد ميشود خيلي بايد فكر كند تا بتوانداز جان خود بگذرد و ميداند كه احتمال زنده يا سالم برگشتن از ميدان نبرد را نمي توان پيش بيني كرد  وبا اين تفكر  به مقابله  با دشمن  رفتن كاري بسيار ارزشمند  است.

از اين رو هروقت نام كربلا  مي آيد به ياد آن حضرت  ورشادتهاي او مي افتيم واين  نامگذاري بسيار ارزشمند وبا مسمااست.

آقاي ملك نسب خاطر نشان كردند هرچند جنگ تمام شده اما جهاد اكبر و جهاد با نفس همواره وجود دارد لذاامروزمسئوليت ما مضاعف تراست،ما قدر اين را بايد بدانيم  واين را حفظ كنيم  ومهمتراينكه آن را اشاعه  دهيم .

سپس رابط  ايثارگران نيز ضمن تبريك اعياد مبارك شعبان  وعرض خير مقدم از جانبازان وهمكاران  حاضر در جلسه كه دعوت را پذيرفتند هدف از اين جلسه را تجليل از رشادتها وخدمات جانبازان عنوان نمودند وازآنان خواستندتا پيشنهادات ،انتقادات ومشكلات  مربوطه را  از طريق رابط  ايثارگران  بيمارستان پيگيري نمايندودرپايان ضمن ارائه نقطه نظرات  ومشكلات مربوطه توسط جانبازان  حاضر ، با اهدائ لوح تقدير  از  سوي رياست محترم دانشگاه از آنان تجليل  به عمل آمد .

در ضمن در روز گذشته 1 / 2 / 97 نيز با حضور مدير ومسئولين بيمارستان در محل كار آقاي  ابوالقاسم جمالي  از جانبازان  شاغل در آشپزخانه (در محل  دفتر مسئول تغذيه  بيمارستان )حاضر  وبااهدائ  لوح تقدير  از خدمات وي به نمايندگي از ساير  جانبازان  تجليل يه عمل آمد.

chamran
بگذارید بند بندم از هم بگسلد، هستیم در آتش درد بسوزد و خاکسترم به باد سپرده شود، باز هم صبر می‌کنم و خدای بزرگ خود را عاشقانه می‌پرستم. آرزو داشتم که شمع باشم، سر تا پا بسوزم و ظلمت را مجبور به فرار کنم. به کفر و طمع اجازه ندهم بر دنیا تسلط یابد.
شهید دکتر مصطفی چمران متولد سال 1311محل تولد تهران محل شهادت دهلاویه سال‌1360

آی پی شما : 54.209.202.123